Skip to main content

Νέος υπουργικός καυγάς στο Μέγαρο Μαξίμου

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, όταν η συζήτηση σχετικά με το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων τελείωσε κι άρχισε εκείνη για την κλιμακούμενη ακρίβεια στην αγορά, το κλίμα ηλεκτρίσθηκε.
Έντονοι διάλογοι φαίνεται ότι εξελίχθηκαν χθες το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια του άτυπου υπουργικού συμβουλίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, όταν η συζήτηση σχετικά με το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων τελείωσε κι άρχισε εκείνη για την κλιμακούμενη ακρίβεια στην αγορά, το κλίμα ηλεκτρίσθηκε.

Μια κουβέντα «παραπάνω», που φέρεται να είπε η υπουργός Οικονομίας κ. Λούκα Κατσέλη, σύμφωνα με την οποία για την τελευταία αύξηση των τιμών ευθύνεται κυρίως η αύξηση του ΦΠΑ, είχε σαν αποτέλεσμα να αντιδράσει μάλλον απότομα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θεώρησε εαυτόν θιγόμενο. Κι ακολούθησε ένας διάλογος, κατά τον οποίο απηλλάγησαν πυρά, υπό την υψηλή εποπτεία του πρωθυπουργού.

Όπως ήταν φυσικό, το περιστατικό διέρρευσε αργότερα το βράδυ κι έγινε μια προσπάθεια να «μαζευτεί» κάπως το πράγμα, με παρεμβάσεις της κ. Κατσέλη σε τηλεοπτικά δελτία. Η αίσθηση όμως είναι ότι μάλλον λίγα απέφερε κι αυτή η πρωτοβουλία...

ZENITH