Skip to main content

Νίκη-ανόδου για Άρη, στο -1 από την κορυφή (video)

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε ο Άρης στον «τελικό» με τον Πανσερραϊκο επικρατώντας με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ζωντανός στη μάχη της ανόδου στη Football League έμεινε ο Άρης, καθώς επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.
 
Οι «κιτρινόμαυροι» του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, οι οποίοι είχαν την υποστήριξη περισσότερων από 12.000 οπαδών τους, είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα, καταφέρνοντας να σκοράρουν στο 50’ μετά την πολύ όμορφη ενέργεια του Γκόλια. 
 
Στο 67’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ολίσε αντίκρισε τη δεύτερη κάρτα του διαιτητή για χέρι στο κέντρο του γηπέδου. 
 
Σε μεγάλη μέρα για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος είχε μόλις μία ευκαιρία στην αναμέτρηση, βρέθηκε ο τερματοφύλακά τους Ανδρούτσος που πραγματοποίησε κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις. 
 
Πλέον, ο Άρης βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τα πρωτοπόρα «λιοντάρια» στο βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου, έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.
 
Οι συνθέσεις:
 
Άρης (Δ. Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης (68’ Λιόλιος), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (72’ Νάκας), Σουνάς, Σανιά 
 
Πανσερραϊκός (Κ. Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Τριανταφύλλου Δ., Γαλακτερός, Σιάκκας, Βοσκόπουλος (39’ Καψάλης), Τριανταφύλλου Κ., Τσουκαλάς (77’ Ναουμτσέφσκι), Ολίσε, Μπονέρης, Ρούτσης, Γαϊδαρτζής (61’ Γκόγκας)
 
Δείτε το γκολ της αναμέτρησης
 

ZENITH