Skip to main content

Νίκη, έστω και δύσκολα, για Άρη (video)

Πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα ο Άρης επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσε ο Άρης στην προσπάθεια που κάνει να κερδίσει την άνοδό του στη Football League. 
 
Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ με 3-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 
 
Κάκιστη εμφάνιση πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο το συγκρότημα του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, το οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω στο σκορ. 
 
Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, και με την είσοδο του Καπνίδη, ο Άρης κατάφερε να …ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, ανοίγοντας το σκορ με τον Φερνάντες στο 60’. 
 
Οχτώ λεπτά αργότερα ο Καπνίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ, με τον Πόι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 85’. 
 
Οι συνθέσεις:
 
Άρης (Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντες (72′ Γκόλιας), Καλογέρης, Σανιά, Σουνάς (59′ Νάκας), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Κωνσταντινίδης (53′ Καπνίδης)
 
Ηρακλής Αμπελοκήπων (Πολυχρονίδης): Ζιάκας, Βόσδου, Γιώγος, Παναγιωτίδης, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου (72′ Σαμπιασβίλι), Χαψάς, Χιονίδης (48′ Σαράφογλου), Μαυρίδης (61′ Καρατζάογλου), Πολίτης
 

ZENITH