Skip to main content

Νίκη με «πεντάρα» για τον Άρη (video)

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση ο Άρης δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα κόντρα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0. Χατ τρικ σημείωσε ο Πόι.
Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση ο Άρης δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα κόντρα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0. Χατ τρικ σημείωσε ο Πόι
 
Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Πόι, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, ο Άρης επικράτησε με το εμφατικό 5-0 του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 
 
Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Πόι στο 32’ από την άσπρη βούλα του πέναλτι, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να στέλνει τη μπάλα και πάλι στα αντίπαλα δίχτυα στο 49’ με ατομική προσπάθεια. 
 
Στο 64’ ο Αργεντινός επιθετικός σημείωσε άλλο ένα γκολ, κάνοντας χατ τρικ για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καπνίδης ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. 
 
Το τελικό αποτέλεσμα 5-0 διαμόρφωσε με όμορφο πλασέ ο Νάκας, με την ολοκλήρωση των 90’, με τον Άρη να παραμένει στο -4 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης (62′ Λιόλιος), Καλογέρης, Σανιά, Σουνάς (60′ Νάκας), Πόι (74′ Παπαδόπουλος), Ν’ Λουντουλού, Καπνίδης
 
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Δαγκουλής, Αγτζίδης, Μουσικάκης (68′ Αγγελίδης), Φωτόπουλος, Αποστόλου, Καρλόπουλος (57′ Κουμπρόγλου), Κεφαλάς, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχμαζίδης (61′ Μουρατίδης)
 

ZENITH