Skip to main content

Νίκη (στα χαρτιά) για Καρδίτσα, -3 βαθμοί για Λαμία

Στα χαρτιά πήρε τη νίκη επί της Λαμίας η Αναγέννησης Καρδίτσας, παραμένοντας ζωντανή όσον αφορά την παραμονή της στη Football League.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή της Football League η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε στα χαρτιά τη νίκη επί της Λαμίας (3-0), σχετικά με το παιχνίδι των δύο ομάδων που είχε διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου στην έδρα της δεύτερης, η οποία είχε επικρατήσει με 2-1. 
 
Ο λόγος της ένστασης των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι με αυτούς τους τρεις βαθμούς παραμένουν ζωντανοί όσον αφορά την παραμονή της στη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας, ήταν η αντικανονική συμμετοχή του Μουμίν. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
 
«Δέχθηκε την ένσταση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά του κύρους του αγώνα της 25-2-2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με τέρματα 0-3. 
 
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων(6.000)ευρώ. Διέταξε την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου(ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή)».

ZENITH