Skip to main content

Νικητής στο ντέρμπι των «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός (video)

Στους τρεις βαθμούς μείωσε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας στο ντέρμπι της Λεωφόρου με 2-1.
«Φωτιά» έβαλε στο πρωτάθλημα της Super League ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής. 
 
Σε μία αναμέτρηση που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τα γκολ των Μαζουάκου (48' αυτ) και Πέτριτς (78'). 
 
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντομίνγκες στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, το οποίος θα στείλει τις δύο ομάδες σε μπαράζ τίτλου αν ισοβαθμίσουν στην κορυφή. 
  
Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ.  
 
Πλέον, μετά την αποψινή νίκη του το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου μείωσε το διαφορά από τους πρωτοπόρους «ερυθρόλευκους» στους τρεις βαθμούς.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Σίντεφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός (75' Μέντες), Πράνιτς, Ζέκα, Καρέλης (61' Ατζαγκούν), Πέτριτς, Μπεργκ
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Περέιρα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί (75' Ντομίνγκεζ) Ντουρμάζ (85' Αφελάι), Φορτούνης (65 Χάρα), Μήτρογλου

ZENITH