Skip to main content

Νιόβη Παυλίδου: H λύση είναι ένα εθνικό πλάνο μεταρρυθμίσεων

Το Ποτάμι επιμένει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν στη χώρα εδώ και πολλά χρόνια, τόνισε η υποψήφια βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης.

«Ο δρόμος που προτείνει το Ποτάμι είναι καθαρός. Επιμένει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν στη χώρα εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά θα πρέπει να προσδιορίσουμε εμείς οι ίδιοι ένα "εθνικό" πλάνο μεταρρυθμίσεων, βασισμένο στις ιδιαιτερότητες της χώρας μας, που εμείς τις γνωρίζουμε καλύτερα από τους δανειστές μας. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να βγούμε από το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βρεθήκαμε. Δεν ωφελεί να παραπονούμαστε ότι οι δανειστές μας μάς υποχρεώνουν να πράξουμε όσα δεν επιθυμούσαμε. Ο δρόμος αυτός δεν οδηγεί πουθενά».

Την πρόταση αυτή διατύπωσε η υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι στην Α' Θεσσαλονίκης Νιόβη Παυλίδου, κατά τη σημερινή της εμφάνιση στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Η κα Παυλίδου τόνισε ακόμη ότι το Ποτάμι εμμένει στην ανάγκη κυβερνησιμότητας της χώρας θέτοντας όμως τα όρια του προγράμματός του που δεν είναι άλλο από την παραμονή μας στην ευρωζώνη και τις προοπτικές για μία πραγματικά βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου.

ZENITH