Skip to main content

Νομπόα: Δεν εξαρτάται από μένα

Ο Κριστιάν Νομπόα αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Γεωργιάδη σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργείται με τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Super League λόγω Κόπα Αμέρικα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης «πονοκεφαλιάζει» εν όψει των πλέι οφ γιατί είναι πολύ πιθανό σε κάποια από τα ματς του μίνι πρωταθλήματος να μην έχει στη διάθεσή του τον Κριστιάν Νομπόα. Ο μέσος του ΠΑΟΚ μιλώντας στην ιστοσελίδα ecuagol.com τόνισε ότι δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο πότε θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη και πως θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

«Είχαμε μια κουβέντα με τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη και ανακαλύψαμε πως υπάρχει πρόβλημα. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, ο πρώτος προκρίνεται απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο δεύτερος, ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος μπαίνουν σε ένα μίνι πρωτάθλημα, που καθορίζει ποιος θα βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ποιος στο Γιουρόπα Λιγκ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν θα είμαι με την ομάδα μου σε αυτά τα παιχνίδια. Το Σάββατο είπα στον προπονητή πως δεν εξαρτάται από εμένα και πως θα πρέπει να μιλήσω με το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής».
 

ZENITH