Skip to main content

Ντομπρασίνοβιτς: Να το ξεχάσουμε γρήγορα

Να ξεχάσει γρήγορα το παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου πρέπει ο Άρης, όπως τόνισε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.
Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ήταν αυτός που έκανε δηλώσεις για λογαριασμό του Άρη στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη Ακροποτάμου.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Σε αρκετά διαστήματα του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλοί και πήραμε την νίκη. Πρέπει όμως να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στο επόμενο, όπως και να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος. Προσπαθούμε καθημερινά μέσα από την δουλειά να βελτιωθούμε και να δεθούμε. Μπορεί κάποιοι να νιώθουν το βάρος της φανέλας πολύ μεγάλο, προσπαθούμε όμως και συνεχίζουμε».
 
Για το αν είχε συμφωνήσει να αναλάβει βοηθός του Καλαϊτζίδη πριν έρθει στην ομάδα:
 
«Οχι, αλλά είναι ευχαρίστησή μου να δουλεύω μαζί του, ειδικά τώρα που ξεκινάω ένα νέο κομμάτι. Είναι χρήσιμο για μένα», ενώ για το αν υπήρχε κάποιος λόγος για τον οποίο ο Καλαϊτζίδης δεν βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, διευκρίνισε: «Οχι, δεν υπάρχει. Δουλεύουμε ως ένα».
 
Για το αν θα αλλάξει σύστημα ο Άρης (4-4-2):
 
«Η αρχική τοποθέτηση της ομάδας είναι αυτή και δεν αλλάζει. Φανταστείτε να αλλάζαμε μέσα στο παιχνίδι. Το να κάνεις αλλαγές, προϋποθέσεις να έχει και τους ανάλογους παίκτες. Θέλουμε να προσφέρουμε και θέαμα, αλλά προέχουν οι νίκες».

ZENITH