Skip to main content

Νυφούδης: Για μένα ολοκληρώνεται ένας κύκλος με το Ποτάμι

Την αναγκαιότητα το Ποτάμι να αναδειχθεί τρίτη δύναμη στις επερχόμενες εκλογές επανέλαβε ο υποψήφιος βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης, Νίκος Νυφούδης, στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων του κόμματος στη Θεσ

Την αναγκαιότητα το Ποτάμι να αναδειχθεί τρίτη δύναμη στις επερχόμενες εκλογές επανέλαβε ο υποψήφιος βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης, Νίκος Νυφούδης, στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Εφιστώντας την προσοχή στον κίνδυνο η Χρυσή Αυγή να πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή, υπογράμμισε, για ακόμη μία φορά, ότι το Ποτάμι δεν πρέπει να επιτρέψει κάτι τέτοιο. Παράλληλα, ο κ. Νυφούδης σημείωσε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί και πρέπει να παίξει η τοπική αυτοδιοίκηση την επόμενη μέρα, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να εισέλθει στο Ποτάμι, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε: "Για μένα είναι σαν να ολοκληρώνεται ένας κύκλος με την είσοδό μου στο Ποτάμι. Είναι σαν να βρήκα ξανά τους ανθρώπους από τον εθελοντισμό, στον οποίο είχα αφιερωθεί τα προηγούμενα χρόνια" και πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι του Ποταμιού είναι μια "συμμαχία του καλού" πέρα από κομματικές ταυτότητες.

ZENITH