Skip to main content

Νυφούδης: Ψήφος ντροπής η ψήφος στην Χρυσή Αυγή

«Ο κόσμος να ψηφίσει. Σε αυτές τις εκλογές η αποχή δεν χωράει. Οι νέοι να χαράξουν την Ελλάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι, Νίκος Νυφούδης.

«Ο κόσμος να ψηφίσει. Σε αυτές τις εκλογές η αποχή δεν χωράει. Οι νέοι να χαράξουν την Ελλάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε», τόνισε σε συνέντευξή του στο ράδιο Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι, Νίκος Νυφούδης.

Ο κ. Νυφούδης στάθηκε στον κίνδυνο για την δημοκρατία και τη χώρα να είναι τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή. «Να δώσουμε μια μάχη. Πρέπει το Ποτάμι να βγει τρίτη δύναμη .Ειδικά στην Β’ Θεσσαλονίκης όπου η Χρυσή Αυγή είχε μεγάλο ποσοστό στις ευρωεκλογές.

Δυστυχώς δεν είναι ορατό, για αυτό και το φωνάζουμε. Είναι ψήφος ντροπής που δεν φαίνεται στα γκάλοπ. Ελπίζουμε να μην το επιτρέψουμε να συμβεί», ανέφερε ο κ. Νυφούδης.

Για τις προσωπικές του επιδιώξεις μέσα από την επόμενη Βουλή σημείωσε πως «στόχος μου να βάλω τη Β’ Θεσσαλονίκη «μέσα στο παιχνίδι». «Έχει μεγάλες δυνατότητες. Το μέλλον της χώρας είναι μόνο στις εξαγωγές και τον τουρισμό», είπε.

Παράλληλα ερωτηθείς για την εμπειρία του από τις επιχειρήσεις του στο Λονδίνο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην μετανάστευση των νέων. «Έχει τετραπλασιαστεί ο πληθυσμός των Ελλήνων στο Λονδίνο. Χρειάζονται δουλειές στην χώρα για να υπάρχει πάνω από όλα αξιοπρέπεια. Ο Έλληνας δεν είναι τεμπέλης. Δουλεύει πιο πολύ και πιο σκληρά από τον καθένα», σχολίασε ο Νίκος Νυφούδης.

Στην κριτική του, τέλος, για το πολιτικό σύστημα ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι στη Β’ Θεσσαλονίκης τόνισε πως «οι πολιτικοί δεν ήταν συνεπείς σε αυτά που υπόσχονταν. Νομοθετούσαν αλλά δεν εφαρμοζόταν τίποτα» χαρακτηρίζοντας διαχρονικά «κακομαθημένα παιδιά τα κόμματα της αντιπολίτευσης που πετάνε απλώς πέτρες στην κυβέρνηση».

ZENITH