Skip to main content

O 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός - Ελπίδα στις 29 Μαρτίου

Ο 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός- Ελπίδα διοργανώνεται την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στο Ωραιόκαστο για την στήριξη των παιδιών της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα».

Ο 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός- Ελπίδα διοργανώνεται την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στο Ωραιόκαστο για την στήριξη των παιδιών της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα».

Αφετηρία θα είναι η κεντρική είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα, στην οδό Στεφανίδη, στο Ωραιόκαστρο ενώ ο αγώνας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2 Απριλίου).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, στην καταπράσινη φύση με θέα τον Θερμαϊκό κόλπο.

Η προετοιμασία ξεκίνησε και οι εγγραφές ξεκινούν στις 12 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως τις 22 Μαρτίου.

Εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο www.elpida-autism.gr και λάβετε τους αριθμούς  συμμετοχής μια εβδομάδα πριν τον αγώνα, στις 16-22 Μαρτίου,  στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, σε ώρες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στο site και στο facebook.

Ετοιμαστείτε για έναν διαφορετικό αγώνα, στις 29 Μαρτίου, που θα περιλαμβάνει τρεις επιλογές συμμετοχής: α. Αγώνας 1 km με συμμετοχή 2 ευρώ και εκκίνηση στις 10:40 πμ, β. Αγώνας  5 km με συμμετοχή 5 ευρώ και εκκίνηση στις 10:35 πμ, γ. Αγώνας  13,5 km με συμμετοχή 10 ευρώ και εκκίνηση στις 10:30 πμ. Η τελευταία, μεγάλη διαδρομή, είναι μια ευκαιρία να προπονηθούν οι αθλητές που θα τρέξουν στον Μαραθώνιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη, αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στο τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας - τερματισμού υπάρχουν χώροι ιματισμού, WC και στάθμευσης οχημάτων.

Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

ZENITH