Skip to main content

Ο Καλαφάτης στα... social media

Μια διαφορετική προεκλογική εκστρατεία πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής Ά Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Μια διαφορετική προεκλογική εκστρατεία πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής Ά Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης. Έχοντας κατανοήσει πολύ πριν προκηρυχθούν εκλογές το ρόλο τον οποίο διαδραματίζουν τα νέα μέσα επικοινωνίας, έχει δραστηριοποιηθεί ιδιαίτερα σε αυτά.

Η παρουσία του Σταύρου Καλαφάτη στο Facebook είχε αρχίσει αρκετό καιρό πριν. Χαρακτηριστικά είναι τα ποστ του από τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και από προσωπικές του στιγμές με την οικογένειά του.

Έντονη είναι η παρουσία του στο twitter. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα κύρια σημεία της ομιλίας του στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης της ΔΕΘ. "Ανέβασε", επίσης, φωτογραφίες, στο Instagram, όπου, επίσης, διατηρεί λογαριασμό εδώ και λίγους μήνες, με πρώτο... ανέβασμα μια παιδική του φωτογραφία.

Υιοθέτησε προεκλογική καμπάνια στα social media, όπου ενημέρωνε για τις δραστηριότητές του, ακολουθώντας τη φιλοσοφία των μέσων.

Πρόσφατα απέκτησε και κανάλι στο Youtube, όπου ανεβάζει βίντεο μικρής διάρκειας, με τις θέσεις του και το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Σίγουρα πρόκειται για μια προεκλογική καμπάνια διαφορετική από τις υπόλοιπες, που κοιτάζει στο μέλλον.

Image
Ο Καλαφάτης στα... social media

ZENITH