Skip to main content

Ο Κοκκόρης στο ΚΔΑΠ Δήμου Συκεών

Τη σπουδαιότητα του έργου αλλά και της διευκόλυνσης που παρέχουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ.

Τη σπουδαιότητα του έργου αλλά και της διευκόλυνσης που παρέχουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά και για ΑΜΕΑ, στη σύγχρονη οικογένεια, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, και τέως Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτης Κοκκόρης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ΚΔΑΠ του Δήμου Συκεών.

Παρουσία του δημάρχου Συκεών Σίμου Δανιηλίδη και αφού ενημερώθηκε για τις δράσεις του Κέντρου από το εξειδικευμένο προσωπικό, ο Π. Κοκκόρης επισήμανε:
«Μέσα από το σημαντικό έργο που παράγεται στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά του δήμου και στα άτομα με αναπηρίες,να αναπτύξουν τις δημιουργικές ικανότητες τους και να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.

»Παράλληλα, διευκολύνονται τόσο οι εργαζόμενοι γονείς όσο και οι άνεργες μητέρες, όσον αφορά τη φύλαξη αλλά και την πρόοδο των παιδιών τους. Η φιλοξενία τους σε παρόμοια Κέντρα, παρέχει επίσης δυνατότητες μάθησης και ευκαιρίες ανάπτυξης των ικανοτήτων τους. Δράσεις αυτου του είδους ενισχύουν την ελληνική οικογένεια και προάγουν την κοινωνία μας».
 

ZENITH