Skip to main content

«Ο Ομπάμα έχει μικρότερο περιθώριο λάθους επειδή είναι μαύρος»

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα «διαθέτει (συγκριτικά με τους υπόλοιπους Αμερικανούς) μικρότερο περιθώριο λάθους, ακριβώς επειδή είναι μαύρος» , σχολίασε σήμερα ο επίσης μαύρος πρόεδρος του κόμματ
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα «διαθέτει (συγκριτικά με τους υπόλοιπους Αμερικανούς) μικρότερο περιθώριο λάθους, ακριβώς επειδή είναι μαύρος» , σχολίασε σήμερα ο επίσης μαύρος πρόεδρος του κόμματος των Ρεπουμπλικανών, από πέρυσι τον Αύγουστο, Μάϊκλ Στηλ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «ABC Νιούζ».

«Έτσι είναι μ΄ εμάς τους μαύρους, που όμως συνηθίζουμε γρήγορα σε αυτού του είδους την (κοινωνική) συμπεριφορά», πρόσθεσε.

Πάντως ο κ. Στηλ αφότου αναρριχήθηκε στο αξίωμά του --ο πρώτος μαύρος και σε αυτήν την περίπτωση--επικρίνεται για τον πολυτελή τρόπο διαβίωσής του --με τα χρήματα μάλιστα του κομματικού Ταμείου--, δεχόμενος συγκεκριμένα πολλά «εσωκομματικά πυρά» για : τη χρήση λιμουζίνων και ιδιωτικών αεριωθουμένων, όχι για «υπηρεσιακό λόγο», για τη διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά και για τα δύο χιλιάδες δολάρια, που με την παρέα του ξόδεψε, πρόσφατα, σ ένα από τα γνωστότερα «στριπτιζάδικα» στο Λος Άντζελες.

ZENITH