Skip to main content

Ο πρωθυπουργός αποφασίζει για την τύχη του πρωταθλήματος

Την απόφαση για διακοπή ή όχι του πρωταθλήματος θα πάρει την Τετάρτη ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, μετά τα θλιβερά επεισόδια στη Λεωφόρο.
Ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, γνωρίζει για την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για διακοπή του πρωταθλήματος μετά από τα θλιβερά επεισόδια στο χθεσινό ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά και τα σημερινά τραγελαφικά περιστατικά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League.  
 
Ο κ. Κοντονής θεωρεί πως η απόφαση για διακοπή θα βρει σύμφωνη την πλειονότητα της φίλαθλης κοινής γνώμης στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, και θα δώσει χρόνο στην κυβέρνηση να δομήσει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που θα φέρει προς ψήφιση. 
 
Επίσης, θα «ταρακουνήσει» τους ιθύνοντες των ομάδων, ειδικά εκείνων που δεν θα πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, ενώ θεωρεί πως δεν θα βρει εμπόδιο από την UEFA καθώς η Πολιτεία δεν παρεμβαίνει σε κανένα αυτοδιοίκητο. 
 
Αφού πρώτα συζητήσει με τους στενούς συνεργάτες του, και ειδικά τον Τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ιούλιο Συνοδινό, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να πάρει την τελική απόφασή του.

ZENITH