Skip to main content

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος νέος διοικητής του ΙΚΑ

Στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλο αναθέτει ο Γιώργος Παπανδρέου τη διοίκηση του ΙΚΑ.
Στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλο αναθέτει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τη διοίκηση του ΙΚΑ. Σύμφωνα ασφαλείς πληροφορίες της Voria.gr ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας ενημερώθηκε προχθές το βράδυ ότι αλλάζει πόστο, ενώ την επιλογή του στηρίζει τόσο ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος όσο και ο Υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι προωθούσε άλλο πρόσωπο.

Συνδικαλιστής από το 1974, διετέλεσε γενικός γραμματέας της ΠΕΜΕΤ-ΟΤΕ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Μηχανικών ΟΤΕ) από το 1975 έως το 1979, οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ (1981-1986), γραμματέας Επιτροπής Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ (1981-1983), πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ (Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ) από το 1982 έως το 1985 και πρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (1990-1993). Την περίοδο 1993-1996, ήταν διοικητής του ΟΑΕΔ και πρόεδρος του Πειραματικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Σπυρόπουλος θα παραμείνει και στην θέση του Γενικού Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ.

ZENITH