Skip to main content

Ο υπουργός «sex symbol» που προκαλεί παροξυσμό

Η γνωστή ενδυματολόγος της Θεσσαλονίκης Άννα Καψάλη εξηγεί τι αποκαλύπτουν για την προσωπικότητα του Γ. Βαρουφάκη οι στυλιστικές επιλογές του. Γιατί ο Τσίπρας κάνει καλά που δεν φοράει γραβάτα, τι λέε

της Έλσας Κυμουρτζή

Ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, με το αντισυμβατικό στυλ του, έχει καταφέρει να τραβήξει τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητας σε βαθμό που να θυμίζει περισσότερο...rock star παρά πολιτικό. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που υποστηρίζουν ότι, σε αυτές τις πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης, ο υπουργός με το... πουκάμισο έξω από το παντελόνι έχει κλέψει τη δόξα ακόμη και από τον νεαρό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που δεν φοράει ποτέ γραβάτα.

Σελίδες στο facebook, αμέτρητα άρθρα, σχόλια και αφιερώματα για την προσωπική του ζωή και την cool συμπεριφορά του, που ταιριάζει γάντι με το χαλαρό ντύσιμό του, γυναίκες που τον έχουν ερωτευθεί και αποκαλούνται «Βαρουφίτσες», ακόμα και στιχάκια που τον εξυμνούν, έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο, τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες, ελληνικές και ξένες.

Ο νέος, αντισυμβατικός υπουργός Οικονομικών, που κυκλοφορεί πάντα με μηχανή, έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να προκαλέσει ποικίλα σχόλια, όχι μόνο για την τακτική του στη διαπραγμάτευση επί των οικονομικών, αλλά και για το στυλ του που δεν θυμίζει σε τίποτα ανώτατο στέλεχος κυβέρνησης.

Ο ντόρος λοιπόν μεγάλος και η Voria.gr επικοινώνησε με τη γνωστή στυλίστρια και ιδιοκτήτρια της boutique Stylefax στην Θεσσαλονίκη Άννα Καψάλη, για να ζητήσει τη γνώμη της ειδικού σχετικά τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και για το τι αυτές κρύβουν σε σχέση με τον χαρακτήρα του.


Η κ. Καψάλη χαρακτήρισε τον κ. Βαρουφάκη «sex symbol», τονίζοντας πως «όταν ένας άνδρας έχει αυτόν τον "αέρα" και ντύνεται στο πλαίσιο της λογικής, όσον αφορά την ανδρική ενδυματολογία, δεν χρειάζεται να είναι formal, ακόμα κι αν είναι πολιτικός».

Σύμφωνα με την γνωστή στυλίστρια «η μόδα αρέσκεται στις ανατροπές», αν και δηλώνει βέβαιη ότι ο κ. Βαρουφάκης θα είναι πολύ κομψός και με πιο επίσημο ντύσιμο. «Θα του πρότεινα να φορέσει μαύρο κοστούμι με άσπρο πουκάμισο, χωρίς χρώμα, γιατί είναι μελαχρινός. Του ταιριάζουν περισσότερο τα εφαρμοστά πουκάμισα γιατί είναι γυμνασμένος. Προσωπικά δεν θα του πρότεινα γραβάτα», λέει η κα Καψάλη, την οποία δικαίωσε μία φωτογραφία του κ.Βαρουφάκη που ήρθε χθες στη δημοσιότητα, με κοστούμι και παπιγιόν (η συνομιλία μας έγινε πριν τη δημοσίευση της φωτογραφίας). 


Επιπλέον, η γνωστή στυλίστρια της Θεσσαλονίκης κάνει και μία εκτίμηση για την προσωπικότητα που υπουργού Οικονομικών, στη βάση των ενδυματολογικών επιλογών του. «Οι επιλογές του στο ντύσιμο δείχνουν έναν άνδρα που θέλει να κερδίζει οικονομικά και πολιτικά, που θέλει να επιβληθεί. Έναν άνδρα ανατρεπτικό, μοντέρνο, χαρούμενο αλλά και ωραιοπαθή», τονίζει.

 

 

Image
Ο υπουργός «sex symbol» που προκαλεί παροξυσμό

 

«Καλώς ο Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα»

Με την ευκαιρία της συζήτησής μας, ζητήσαμε από την κ. Καψάλη να σχολιάσει και το στυλ του νέου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Αφού είπε ότι πρόκειτα για τον «ωραιότερο πρωθυπουργό που είχε ποτέ η Ελλάδα», τού έκανε στυλιστικές παρατηρήσεις λέγοντας ότι είναι λάθος να φορά γαλάζια πουκάμισα και γκρι κοστούμι. «Του ταιριάζει πολύ το άσπρο πουκάμισο γιατί έτσι τονίζεται το πρόσωπό του, καθώς επίσης και τα μαύρα, μπλε και καφέ κοστούμια. Θα τού πρότεινα να βάλει πουκάμισο με ρίγες, για να τον κάνει να φαίνεται μακρύτερος, ενώ πολύ καλά κάνει και δεν φοράει γραβάτα γιατί έχει κοντό λαιμό» πρόσθεσε.

Οι μανσέτες του κ. Τσίπρα, όπως παρατήρησε, είναι πάντα κουμπωμένες και αυτό δείχνει έναν άνθρωπο ετοιμοπόλεμο, ενώ τα συντηρητικά κοστούμια που επιλέγει φανερώνουν έναν πολιτικό αφοσιωμένο στη δουλειά του. Ωστόσο, συνεχίζει η κ. Καψάλη, το γεγονός ότι φοράει το ρολόι μια στο δεξί και μια στο αριστερό χέρι, μαρτυρά μία αστάθεια στις απόψεις του.

Κακοντυμένη αλλά δυναμική η νέα Πρόεδρος

Τέλος, η κ. Καψάλη αναφέρθηκε και στη νέα πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή το πολυσυζητημένο σύνολο που επέλεξε κατά την ορκωμοσία του νέου υπουργικού συμβουλίου.

«Δεν με εκπλήσσει το γεγονός πως η κ. Κωσταντοπούλου είναι κακοντυμένη γιατί οι Ελληνίδες δικηγόροι, με εξαίρεση την Ελίζα Βόζεμπεργκ, δεν ξέρουν να ντύνονται» είπε η κ. Καψάλη η οποία συνέστησε στη νέα πρόεδρο της Βουλής να επιλέγει πιο ήπιους συνδυασμούς και να θυμάται πως είναι μια γυναίκα που εργάζεται σε ένα ανδρικό περιβάλλον.

Η ενδυματολόγος θεωρεί πως τόσο το ντύσιμο, όσο και το γενικότερο στυλ της κ. Κωνσταντοπούλου, δείχνουν έναν άνθρωπο που πιστεύει στον εαυτό της, ως γυναίκα και ως επαγγελματίας. «Από τον τρόπο που περπατά, με το στήθος προς τα έξω, φαίνεται πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ και πως δεν την αφορά η γνώμη του κόσμου. Φαίνεται ακόμα πως είναι εγωίστρια και θέλει να περνάει πάντα το δικό της» καταλήγει.

 

Image
Ο υπουργός «sex symbol» που προκαλεί παροξυσμό

Η ενδυματολόγος Άννα Καψάλη

 

Πηγή φωτογραφιών: Festostyle.blogspot.com, ethnos.gr, antenna.gr, star.gr, kathimerinh.gr,24wro.gr, Secret-live.gr. iefimerida.gr, newpost.gr

Business Story
Off

ZENITH