Skip to main content

Οδυνηρή ήττα για Άρη στη Δράμα (video)

Με σκυμμένο το κεφάλι αποχωρεί από τη Δράμα ο Άρης καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από την τοπική Δόξα.
Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν ο Άρης γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Δόξα Δράμας, αυτή τη φορά εκτός έδρας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 
 
Μετά κι από αυτό το αποτέλεσμα τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για τους «κιτρινόμαυρους», όσον αφορά την άνοδο στη Football League, καθώς μετά και τη νίκη του Πανσερραϊκού έμειναν τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. 
 
Πλέον, ο Πανσερραϊκός είναι στην πρώτη θέση με 47 βαθμούς, η Καβάλα ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 45, ενώ ο Άρης υποχώρησε στην τρίτη με 43. 
 
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κυριακίδης με δυνατό σουτ στο 70’, με το συγκρότημα του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να μην μπορεί να αντιδράσει από εκείνο το σημείο κι έπειτα. 
 
Οι συνθέσεις:
 
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ανδρέας Παντζιάρας): Καράδαης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Λάσπαντζης (90' Τουνγκελίδης), Κυριακίδης (87' Παπαβασιλείου), Ντουτσαρίδης, Μουδούρογλου, Στόικος, Αθανασιάδης (85' Δούμπλατζης)
 
ΑΡΗΣ: (Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι (69' Κωνσταντινίδης), Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος (54' Νάκας), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλογέρης
 

ZENITH