Skip to main content

Οι απίστευτες προσφορές των εμπορικών καταστημάτων

Ως γνωστόν, «η φτώχεια τέχνας κατεργάζεται». Σε μια προσπάθεια, λοιπόν, τα εμπορικά καταστήματα να αντεπεξέλθουν στη συνεχώς μειούμενη κίνηση που σημειώνεται στο ταμείο τους, εφευρίσκουν νέους τρόπους
Ως γνωστόν, «η φτώχεια τέχνας κατεργάζεται». Τώρα τελευταία, το ίδιο κάνει και η κρίση. Σε μια προσπάθεια, λοιπόν, τα εμπορικά καταστήματα να αντεπεξέλθουν στη συνεχώς μειούμενη κίνηση που σημειώνεται στο ταμείο τους, εφευρίσκουν νέους τρόπους για να προσελκύσουν καταναλωτικό κοινό.

Η τελευταία «μόδα» λοιπόν, προβλέπει το εξής: αν κάποιος αγοράσει ένα καινούργιο χειμωνιάτικο κουστούμι, τότε πολλές εμπορικές επιχειρήσεις τού προσφέρουν τη δυνατότητα να το «αλλάξει» με ένα ανοιξιάτικο, εντελώς δωρεάν, όταν αλλάξει η σεζόν. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, αυτό το οποίο γίνεται είναι να πωλούνται δύο κουστούμια, στην τιμή του ενός. Μόνο, που το ένα από τα δύο, αφού φορεθεί, θα επιστραφεί και στο τέλος, στη ντουλάπα, θα μείνει μόνο το δεύτερο.

Την τακτική αυτή ακολουθούν ήδη πολλές φίρμες του χώρου στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται ανάλογες κινήσεις να γίνουν στο προσεχές μέλλον και στη Θεσσαλονίκη. Εννοείται ότι οι παντός είδους προσφορές είναι στην ημερήσια διάταξη, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι καλοκαιρινές εκπτώσεις για να διαπιστωθεί αν θα καταρριφθεί το προηγούμενο ρεκόρ πτώσης τιμών.

ZENITH