Skip to main content

Οι δασεργάτες επισκέφθηκαν τον γγ Μακεδονίας - Θράκης

Υπόμνημα με τα αιτήματά τους παρέδωσαν στο γενικό γραμματέα Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου, εκπρόσωποι του σωματείου δασεργατών Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, που βρίσκονται σε κινητ
Υπόμνημα με τα αιτήματά τους παρέδωσαν στο γενικό γραμματέα Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου, στο γραφείο του στο Διοικητήριο, εκπρόσωποι του σωματείου δασεργατών Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.

Οι δασεργάτες αποκλείουν κατά διαστήματα, τις τελευταίες τρεις ημέρες, τον κόμβο Βρασνών - Ασπροβάλτας, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων και την ικανοποίηση θεσμικών αιτημάτων τους. Το απόγευμα θα κλείσουν από τις πεντέμιση ως τις εννιάμιση, αλλά θα ανοίγουν «ανά μία ώρα για δέκα λεπτά, ώστε να αποσυμφορείται ο κόμβος».

Ο κ. Χατζηκωνσταντίνου δεσμεύτηκε να διαβιβάσει στην υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Θεοδώρα Τζάκρη, το υπόμνημα των δασεργατών, προκειμένου να μεσολαβήσει προς το ΥΠΕΧΩΔΕ για να εκταμιευτεί το σχετικό κονδύλιο για την πληρωμή τους και για την διευθέτηση των λοιπών αιτημάτων τους.

ZENITH