Skip to main content

Οι «Δράκοι» του Πόρτο …δάγκωσαν την Μπάγερν (video)

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει η Πόρτο, μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Μπάγερν Μονάχου στην Πορτογαλία.
Σπουδαία νίκη με 3-1 σημείωσε η Πόρτο επί της Μπάγερν Μονάχου στην Πορτογαλία, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε από την άσπρη βούλα του πέναλτι ο Κουαρέσμα μόλις στο 3’. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τερματοφύλακας των Βαυαρών, Μάνουελ Νόιερ, δεν αντίκρισε (όπως θα έπρεπε) την κόκκινη κάρτα στην ανατροπή του Μαρτίνεζ.
 
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε το δείκτη του σκορ με 2-0 επτά λεπτά αργότερα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με τον Τιάγκο Αλκαντάρα στο 28’. 
 
Το τελικό αποτέλεσμα υπέρ των «Δράκων» του Τζούλεν Λοπετέγκι διαμόρφωσε ο Μαρτίνεζ στο 65’. 
 
Οι συνθέσεις:
 
Πόρτο: Φαμπιάνο, Ντανίλο, Μάικον, Μάρτινς Ίντι, Αλέξ Σάντρο, Καζεμίρο, Έκτορ Ερέρα, Όλιβερ Τόρες (75' Ρούμπεν Νέβες), Κουαρέσμα (84' Εβάντρο), Μπραχιμί (80' Ερνάνι), Τζάκσον Μαρτίνεζ
 
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο (74' Μπάντστουμπερ), Λαμ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Τόμας Μίλερ, Γκέτσε (56' Ρόντε), Λεβαντόβσκι
 

ZENITH