Skip to main content

«Οι δράστες θα λογοδοτήσουν»

Τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σε ομιλία του στη Βουλή και δεσμεύτηκε ότι οι δράστες θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν.
Τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σε ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής και δεσμεύτηκε ότι οι δράστες θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν. Αναφερόμενος στους τρεις ανθρώπους που βρήκαν τραγικό θάνατο, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι έπεσαν θύματα ωμής ανεξέλεγκτης βίας, ενώ σημείωσε ότι η πολιτική ανευθυνότητα οδηγεί σε παρόμοια περιστατικά.

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα στη βία, άλλο διαμαρτυρία άλλο δολοφονία», τόνισε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Είναι ώρες ευθύνες για όλους, για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος, του δημοκρατικού πολιτευματος, της κοινωνικής συνοχής και της ζωής των συμπολιτών μας, της αξιοπιστίας της Ελλάδας, της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό».

«Θα σταθούμε στο πλευρό αυτών που έχασαν τους ανθρώπους τους. Τρεις οικογένειες ζουν το δράμα τους, χωρίς λόγο. Κανένας δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών και της χώρας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου απηύθυνε νέο κάλεσμα για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, προκειμένου οι «πολιτικές δυνάμεις σε να στείλουν «μήνυμα δημοκρατικής ευθύνης και προστασίας των δικαιωμάτων του πολίτη».

ZENITH