Skip to main content

Οι Εναλλακτικές Μορφές Γεωργίας στο επίκεντρο της 23ης AGROTICA

Tο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο AGROTICA θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA, με τη θεματολογία για το παρ
Με κορυφαίους εισηγητές και με την πλέον επίκαιρη θεματολογία για το παρόν και το μέλλον της σύγχρονης Γεωργίας,  τις «Εναλλακτικές Μορφές Γεωργίας και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο AGROTICA, στο πλαίσιο της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA (3-7 Φεβρουαρίου 2010) της HELEXPO.

Το Συνέδριο συνδιοργανώνουν η HELEXPO και η Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η Yπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα. Κατερίνα Μπατζελή, θα τελέσει τα εγκαίνια της 23ης AGROTICA, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» και της τελετής έναρξης των εργασιών του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου AGROTICA το πρωί της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου, στις 10.30 π.μ., στην Αίθουσα HELEXPO Corona.

ZENITH