Skip to main content

«Οι Γερμανοί μας έπρηξαν τα αρ...ια», είπε ο Ζουράρις χωρίς να το αντιληφθεί κανείς (vid)

Ακόμη μία εκκεντρική τοποθέτηση πραγματοποίησε χθες στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις, σχολιάζοντας την πρόταση για επανασύσταση της Επιτροπής διεκδίκησης γερμανικών αποζημιώσεων.

Ακόμη μία εκκεντρική τοποθέτηση πραγματοποίησε χθες στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις, σχολιάζοντας την πρόταση για επανασύσταση της Επιτροπής διεκδίκησης γερμανικών αποζημιώσεων για τα θύματα του Διστόμου.

Σε αποστροφή του λόγου του, δίχως κανείς... να κατανοήσει στην αίθουσα της Ολομέλειας τι είπε, ο κ. Ζουράρις υπογράμισε, δις μάλιστα, ότι αναφορικά με το επίμαχο θέμα «οι Γερμανοί μας έχουν πρήξει τα αρ...δια».

Πώς το κατάφερε αυτό; Αντί της συγκεκριμένης πρότασης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επέλεξε την... αλλοπρόσαλλη  έκφραση «μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος», με αποτέλεσμα οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι να μην καταλάβουν τίποτα.

Το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας του, έχει ως εξής:

«Πρόκειται περί ληστρικού κράτους. Και βεβαίως, υπενθυμίζω ότι μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος οι Γερμανοί ότι «τα κράτη έχουν συνέχεια». Επομένως, εφόσον το ναζιστικό καθεστώς αναγνώρισε τις δυο πρώτες δόσεις, το μεταναζιστικό καθεστώς πρέπει να συνεχίσει, διότι τα μέζεά μας, μας τα έχουν πρήξει. Η εχθροπραξία σημαίνει ότι με βάση τα χαρακτηριστικά των Γερμαναράδων θα είναι πολύχρονη και πολύνεκρη».

Δείτε το βίντεο, μετά το 2:45:

ZENITH