Skip to main content

Οι καραμανλικοί βγάζουν τα μαχαίρια κατά του Βορίδη

Οργισμένη αντίδραση του πρώην στενού συνεργάτη του Κ.Καραμανλή, Ευ.Αντώναρου, για τη δήλωση του υπουργού Υγείας ότι «δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά ό,τι και αν χρειαστεί να κάνουμε».

Αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της ΝΔ προκάλεσε η ομιλία του υπουργού Υγείας, Μάκης Βορίδης, ο οποίος σε προεκλογική του συγκέντρωση δήλωσε πως «δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά ό,τι και αν χρειαστεί να κάνουμε» (περισσότερα εδώ).

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του πρώην στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος με διαδοχικά tweets και προφανώς με το βλέμμα στην επόμενη μέρα της ΝΔ, επιτέθηκε σε υψηλούς τόνους στον κ. Βορίδη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

Αναλυτικότερα:

«Η ΝΔημοκρατία του Κωνστ.Καραμανλή έχει μαθει να σεβεται τ αποτελεσμα των εκλογών.Αρχη απαράβατη.Οποιος δν συμφωνει,δν έχει θεση αναμεσα μας».

«Κ κατι ακομη:Δν αγαπαμε τν τοπο λιγότερο όσοι αρνούμαστε να κάνουμε τον πατριωτισμο φθηνιαρικη πατριδοκαπηλεία με εμφυλιοπολεμικούς τόνους».

«Η ανοχή σε όσους νιοφερτους παίζουν με τις αρχές και τους κανονες συμπεριφοράς της κεντροδεξιάς μας παράταξης έχει τα όρια τους».

ZENITH