Skip to main content

Οι λόγοι παραίτησης του Βρύζα από τον ΠΑΟΚ

Ποια ήταν τα αίτια για την υποβολή παραίτησης του Ζήση Βρύζα από τον Δικέφαλο και ποια τα σημεία τριβής με τον Ιβάν Σαββίδη. Τι συνέβη με τον Φερνάντο Σάντος.
Κουρασμένος κι ενοχλημένος από την έντονη κριτική, η οποία πολλές φορές κινούνταν στα όρια της υβριστικής, από μία μεγάλη μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ο Ζήσης Βρύζας, κι αυτός, όπως φαίνεται, είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που αποφάσισε, αμετάπειστα μάλιστα, να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο.
 
Ωστόσο, ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» φέρεται να ήταν ενοχλημένος και από τη συνεργασία του με την τεχνική ηγεσία, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε διαφορά στη φιλοσοφία με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος δεν ήταν η πρώτη του επιλογή, το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βρύζας φέρεται να είχε έρθει σε συμφωνία με τον Φερνάντο Σάντος, για τη θέση του προπονητή της ομάδας, όμως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προτίμησε τελικά τη λύση του Έλληνα τεχνικού.
 
Σημειώνεται πως ο Ζ. Βρύζας είχε θέσει ξανά την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης αμέσως μετά τη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια, εντούτοις ο ομογενής επιχειρηματίας τον είχε πείσει να παραμείνει στην ομάδα. 
 
Πλέον, τις προσεχείς ώρες θα αποφασιστεί το ποιος θα τον αντικαταστήσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης του ΠΑΟΚ, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην Τούμπα. Με το στόχο του πρωταθλήματος να έχει απομακρυνθεί οριστικά, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην προσπάθεια για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου και της εξόδου στα προκριματικά του Champions League, μέσω της πρωτιάς στα πλέι οφ του Μαϊου.

ZENITH