Skip to main content

Οι ποδοσφαιριστές τίμησαν τον Κάρολο Παπούλια

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών τίμησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, για την πλούσια δράση του προς όφελος της κοινωνίας και την αγάπη του στον αθλητισμό.
Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ, προκειμένου να τιμήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, για την πλούσια δράση του προς όφελος της κοινωνίας, την αγάπη του στον αθλητισμό και την ευαισθησία του για τους νέους ανθρώπους.

Από πλευράς του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, το «παρών» έδωσαν -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Αντώνης Νικοπολίδης, ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου, Αντώνης Αντωνιάδης, και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Αριστείδης Καμάρας, Άνθιμος και Μιχάλης Καψής, Νίκος Σαργκάνης, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Στράτος Αποστολάκης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κριστόφ Βαζέχα και Γιώργος Ανατολάκης.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης χάρισε μια τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προσφορά του στον αθλητισμό και στο κοινωνικό σύνολο, ενώ, στη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «ο ΠΣΑΠ έχει πάντα διάθεση να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Όπως οι μπασκετμπολίστες, έτσι θα προσφέρουμε κι εμείς».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπούλιας, αφού ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ, εξέφρασε την άποψη ότι ο Σύνδεσμος πρέπει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, ενώ υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη συνεργασίας για την καταπολέμηση της βίας.

«Κάτι πρέπει να κάνουμε για τη βία. Πρέπει να κάνουμε μια συνάντηση, να μιλήσετε, ένα διάλογο για τα θέματα αυτά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να καταλήξει: «Μπορούμε να συνεργαστούμε για θέματα που απασχολούν τη νεολαία».

ZENITH