Skip to main content

Οικονομική ενίσχυση στους πλημμυροπαθείς από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Οικονομική ενίσχυση προς τους επαγγελματίες του δήμου Σταγείρων – Ακάνθου και του δήμου Πολυγύρου, που επλήγησαν από πλημμύρες και ανεμοστρόβιλους, αποφάσισε να προσφέρει το Επιμελητήριο της Χαλκιδική
Οικονομική ενίσχυση προς τους επαγγελματίες του δήμου Σταγείρων – Ακάνθου (στο δημοτικό διαμέρισμα του Στρατωνίου) και του δήμου Πολυγύρου (στο δημοτικό διαμέρισμα του Βραστάματος), που επλήγησαν από τη θεομηνία  (πλημμύρες, ανεμοστρόβιλους) αποφάσισε να προσφέρει το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιώργο Γκίλη.

«Το Επιμελητήριο θα συνεισφέρει, στο μέτρο πάντα των οικονομικών δυνατοτήτων του, οικονομική υποστήριξη σε εννέα πληγέντες επιχειρηματίες των πληγέντων περιοχών, προκειμένου να τους βοηθήσουμε, ώστε αντεπεξέλθουν στα πρώτα τους έξοδα, για την αποκατάσταση των ζημιών τους», σημειώνει ο κ. Γκίλης.

Τα χρήματα θα δοθούν την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010 και ώρα 1.30 μμ στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.

ZENITH