Skip to main content

«ΟΚ» από Λίγκα για τη διεξαγωγή του Πανθρακικός - ΠΑΟΚ

Κανονικά θα διεξαχθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η σημερινή συνάντηση Πανθρακικός - ΠΑΟΚ, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. Προειδοποιεί ο Δικέφαλος.
Κανονικά θα διεξαχθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η σημερινή συνάντηση Πανθρακικός-ΠΑΟΚ, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
 
Ο Δικέφαλος έχει διατυπώσει ενστάσεις για την τέλεση του αγώνα, με τους ανθρώπους του να ισχυρίζονται ότι ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Κομοτηνής δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ως εκ τούτου ελοχεύει κίνδυνος τραυματισμών.
 
Στη σύσκεψη που έγινε νωρίτερα σήμερα η Σούπερ Λίγκα άφησε την τελική απόφαση στον διαιτητή της αναμέτρησης, Δημήτρη Στυλιάρα, καθώς η διοργανώτρια υποστήριξε ότι δεν συντρέχει λόγος αναβολής.
 
Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα, Τάσος Παπαπέτρου, ο οποίος εκτίμησε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι σχετικά καλός, προσθέτοντας ότι στον ίδιο χώρο έχουν διεξαχθεί παιχνίδια με πολύ χειρότερες συνθήκες.
 
Από την πλευρά του ο Δικέφαλος ενημέρωσε με επιστολή τη διοίκηση της Λίγκας ότι προτίθεται να υποβάλει μήνυση και να ζητήσει διαφυγόντα κέρδη αν τραυματιστεί ποδοσφαιριστής της. 

ZENITH