Skip to main content

«Ok» ο Αθανασιάδης, αμφίβολος ο Σαλπιγγίδης

Κανονικά στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη θα τεθεί ο Αθανασιάδης για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Σε κανονικούς ρυθμούς συμμετείχε ο Αθανασιάδης, ο οποίος θα τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
 
Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σαλπιγγίδη, ο οποίος πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα. 
 
Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ενημέρωση:
 
«Με τον Στέφανο Αθανασιάδη να συμμετέχει κανονικά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (13.02) στην Τούμπα. Ο αρχηγός του Δικεφάλου ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.
 
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και θεραπεία προκειμένου να ξεκουράσει το πόδι του και να έχει πιθανότητες ν’ αγωνιστεί την Κυριακή (15.02, 19:30).
 
Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Γλύκος ταλαιπωρείται από μια κάκωση στο γόνατο κι έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, αφού προτιμήθηκε να προφυλαχτεί. Ο Φάνης Τζανδάρης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό να έχουν μειωθεί αισθητά.
 
Το πρόγραμμα της προπόνησης πέρα από το καθιερωμένο ζέσταμα με μπάλα και 5-2, περιελάμβανε δουλειά στα τελειώματα και τα γεμίσματα από τα άκρα και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένες τακτικές κατευθύνσεις.
 
Η προπόνηση του Σαββάτου θα διεξαχθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια ο Αγγελος Αναστασιάδης θα επιλέξει την αποστολή που θα μεταβεί στην Αθήνα».

ZENITH