Skip to main content

«ΟΚ» ο Παπαδόπουλος, αργεί ο Τζανδάρης

Καθαρές ήταν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ξεπερνώντας, έτσι, τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μοιρασμένη ανάμεσα στο γυμναστήριο και το γήπεδο ήταν η προπόνηση του ΠΑΟΚ σήμερα Τρίτη, από την οποία απουσίαζαν οι μπάλες ποδοσφαίρου. Οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν σε δύο γκρουπ στη φυσική κατάσταση και τη μυική ενδυνάμωση με βάρη υπό τις οδηγίες του γυμναστή Λεωνίδα Δημητρακόπουλου.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθησαν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φάνης Τζανδάρης έδειξαν πως ο πρώτος έχει ξεπεράσει τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο που υπέστη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να ξεκινήσει πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης στις προπονήσεις.

Ο Τζανδάρης, ο οποίος έχει θλάση στους προσαγωγούς, δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις και αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημά του. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας και ο Χέντβιγκες Μαντούρο θεραπεία.

Την Τετάρτη (11.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

ZENITH