Skip to main content

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής Ν.Δ.

Χωρίς να καταλήξουν σε κάποια απόφαση για τη διεξαγωγή του συνεδρίου, ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση τους τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής της Ν.Δ, χωρίς -όπως ήταν αναμενόμενο- να καταλήξουν τα μέλη της, σε κάποια απόφαση όσον αφορά τη διεξαγωγή του συνεδρίου από το οποίο  θα εκλέγει ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Τελικά, υιοθετήθηκε η πρόταση του προέδρου Δημήτρη Σιούφα, ο οποίος ανέλαβε
να προχωρήσει σε κάλεσμα προς τους «4» υποψήφιους, για την εξεύρεση κοινής λύσης στο θέμα της εκλογής νέου προέδρου της παράταξης.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο Δημήτρης Σιούφας τόνισε ότι έχει ήδη έλθει σε επαφή με την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία του εξήγησε ότι δεν έχει τη δυνατότητα, ούτε την επιθυμία  να προσέλθει εκ νέου στη Ρηγίλλης, ωστόσο, θα συμφωνήσει με οποιαδήποτε απόφαση βάσει Καταστατικού.

Ο κ. Ψωμιάδης του εξήγησε ότι το απόγευμα πρέπει να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια του νέου δημαρχείου της πόλης και ως εκ τούτου ενημέρωσε ότι θα συμφωνήσει με όποια απόφαση κι αν ληφθεί.

Έτσι η συνάντηση του Δημήτρη Σιούφα θα γίνει μόνο με τους δύο διεκδικητές της προεδρίας, τον  Δ. Αβραμόπουλο και Αντ. Σαμαρά, οι οποίοι συμφώνησαν να προσέλθουν στα γραφεία της ΝΔ στις 7 το απόγευμα.

ZENITH