Skip to main content

Ομαδική ασφάλιση για τα «πρωτάκια» της Καβάλας

Ασφαλιστική ασπίδα θα έχουν τα «πρωτάκια» των σχολείων χάρη στο ομαδικό συμβόλαιο με την εταιρία Generali Life, που τους εξασφάλισε ο δήμος Καβάλας.
Στην ομαδική ασφάλιση όλων των μαθητών της πρώτη τάξης των δημοτικών σχολείων του προχώρησε ο δήμος Καβάλας, υπογράφοντας ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την εταιρία Generali Life

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα αφορά σε περίπου 600 παιδιά που φοιτούν φέτος στην πρώτη Δημοτικού σε όλο το δήμο Καβάλας και θα κοστίσει στον δήμο σχεδόν 5.000 ευρώ.  Τα παιδιά θα είναι ασφαλισμένα για τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς για οτιδήποτε τους συμβεί.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο υπογράφηκε σήμερα από τον δήμαρχο Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή, και τον εκπρόσωπο της ασφαλιστικής εταιρίας, στο δημαρχείο Καβάλας, παρουσία των επικεφαλής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Καβάλας και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.

Με τον τρόπο αυτό, ο δήμος Καβάλας βάζει τους μικρούς μαθητές κάτω από την ασπίδα προστασίας του, παρέχοντας και στους γονείς τους ένα ουσιαστικό αίσθημα ασφάλειας.

ZENITH