Skip to main content

One Salonica: Ευρωπαϊκή εταιρεία βλέπει τους... κινηματογράφους

Προχωρούν οι συζητήσεις για τον 2ο όροφο του νέου εκπτωτικού κέντρου One Salonica, τον όροφο της εστίασης και ψυχαγωγίας.

της Άννης Καρολίδου

Σε διαπραγματεύσεις με μεγάλη ευρωπαϊκή ψυχαγωγική αλυσίδα του χώρου της κινηματοθέασης, βρίσκεται το Οne SALONICA, το νέο εκπτωτικό κέντρο που άνοιξε και λειτουργεί στις 2 Απριλίου, στους ανακαινισμένους και αναβαθμισμένους χώρους του πρώην City Gate.

Όπως πληροφορείται η Voria.gr, από τα καταστήματα ένδυσης- υπόδυσης που υπάρχουν στο ισόγειο και τον 1ο όροφο του συγκροτήματος, έχει ενοικιαστεί το 90%  και το 80% έχει ανοίξει και λειτουργεί από την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ στο επόμενο διάστημα και αφού διαμορφωθούν οι χώροι  θα ανοίξουν και τα υπόλοιπα εκμισθωμένα καταστήματα όπως π.χ.των Nike, Geox, Camicissima.

Οι νέοι διαχειριστές του κέντρου, που ήθελαν να προλάβουν την αγοραστική κίνηση της περιόδου του Πάσχα, δεν περίμεναν για την ολοκλήρωση των εργασιών στο 2ο όροφο του One Salonica όπου δημιουργείται το food court και θα λειτουργήσει το συγκρότημα των κινηματογραφικών αιθουσών.

 

Image
One Sal 2(1)


Ήδη στον 2ο και τελευταίο όροφο άνοιξε fast food της McDonald's που επανεμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη κάτω από τη διαχείριση της Premier Capital Hellas, κατάστημα με frozen yogurt, ετοιμάζεται το εστιατόριο του Σαββίκου,  λειτουργεί πρακτορείο ΟΠΑΠ, ενώ η αραβικών συμφερόντων Generic Engineering Technologies που έχει αγοράσει το ακίνητο και αναπτύσσει τον 2ο όροφο, βρίσκεται σε συζητήσεις για ενοικιάσεις και άλλων καταστημάτων εστίασης.

Σημειώνεται ότι το One Salonica, με εκμισθώσιμη επιφάνεια 29.300 τ.μ. και υπόγειο πάρκινγκ 1.200 θέσεων, έχει περάσει σε κοινό σχήμα που σχημάτισαν οι όμιλοι Φάις, NotosCom, Μαρινόπουλου και η Generic Engineering Technologies.

Στο συγκρότημα παρέμεινε και λειτουργεί, όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα, το υπερμάρκετ της Carrefour Μαρινόπουλος.

 

Image
One Sal Mac
Image
One Sal Puma

 

Image
One Sal food court
Business Story
Off

ZENITH