Skip to main content

Οργή στον ΠΑΟΚ: Αντιπροσωπεία οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ

Καζάνι που βράζει είναι πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά το απίστευτο «κάζο» στην Κρήτη. Άμεση απόδοση ευθυνών για την κατρακύλα του Δικεφάλου ζητούν οργανωμένοι οπαδοί που βρίσκονται στη Μικράς Ασίας. Τι γίνεται μ

«Καζάνι που βράζει» είναι πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά τη νέα ήττα με 3-1, από τον ΟΦΗ αυτή τη φορά, που τον αποστερεί από κάθε δυνατότητα διεκδίκησης του τίτλου και τον απομακρύνει κατά 8 βαθμούς από την κορυφή και τον προσεχή του αντίπαλο Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Κυριακής.

Αυτή την ώρα, αντιπροσωπεία οπαδών της ομάδας αποτελούμενη από επτά άτομα μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ αξιώνοντας τελεσιγραφικά να γίνει σύσκεψη με την παρουσία του τεχνικού διευθυντή Ζήση Βρύζα, του προπονητή Αγγελου Αναστασιάδη και του προέδρου της ΠΑΕ Ιάκωβου Αγγελίδη για την απόδοση ευθυνών και την αναζήτηση ριζικών λύσεων αλλά και απαντήσεων από αυτούς που είναι οι επικεφαλής της ομάδας.

Εν τη απουσία του προέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τη συνάντησή του στην Αθήνα με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο Ζήσης Βρύζας συναντήθηκε και συνομίλησε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, έπειτα από σχετικό αίτημα των ίδιων οπαδών, στην Τούμπα αναμένονται από στιγμή σε στιγμή και οι τρεις αρχηγοί του συλλόγου, Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Παναγιώτης Γλύκος.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Ηράκλειο, ο προπονητής Αγγελος Αναστασιάδης έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση των υπευθύνων της ομάδας και αυτοί θα αποφασίσουν σήμερα αν θα την κάνουν δεκτή ή εν όψει του ντέρμπι που ακολουθεί θα την αγνοήσουν, πράγμα όμως που έχει και ελάχιστες πιθανότητες λόγω του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των οπαδών και για τον 62χρονο τεχνικό.

Το κλίμα έτσι κι αλλιώς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αρνητικό και οι έντονες αποδοκιμασίες χθες αργά το βράδυ των οπαδών κατά της ομάδας και των συνοδών τεχνικών και παικτών, το κάνουν αρνητικότερο.

Πολλοί από τους οπαδούς που έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να τα επιστρέψουν πίσω στην ΠΑΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ και για άλλους έχει ατονήσει πλέον το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση αυτή, για την οποία εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες.

Ο προπονητής της ομάδας, Αγγελος Αναστασιάδης που για μια ακόμα φορά ανέλαβε την ευθύνη της ήττας σε ένα δραματικό παιχνίδι της ομάδας του, είχε ενημερώσει από το ημίχρονο του παιχνιδιού στο "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" τους παίκτες του, πως θα παρατηθεί αν δεν αλλάξει κάτι στην ήδη διαγραφόμενη τότε (2-0) κατάσταση και αργότερα στο αεροδρόμιο της πόλης του Ηρακλείου λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για το ταξίδι της επιστροφής, ένημέρωσε και τον πρόεδρο Ιάκωβο Αγγελίδη για την πρόθεση του, αφήνοντας την "καυτή πατάτα" στα χέρια της διοίκησης.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης έγινε μια σύσκεψη στο Μακεδονία Παλλάς με την παρουσία του Ζήση Βρύζα, που δεν ήταν στο Ηράκλειο και με επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη για την λήψη της απόφασης που θα σημάνει πιθανότατα την αποδοχή της παραίτησης του Αγγελου Αναστασιάδη για την σχετική παγίωση ηρεμίας στην ομάδα και την εξέδρα της Τούμπας. Αν συμβεί αυτό τότε η πιθανότερη λύση διαδοχής είναι η επιστροφή στο τιμόνι της ομάδας του υπηρεσιακού προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη ή ενδεχομένως και η προώθηση προσωρινά στην ομάδα του τεχνικού της Κ 20 Βλάνταν Ιβιτς.

Οι παίκτες που είναι στο στόχαστρο της αγανάκτησης των φιλάθλων, δεν απέφυγαν και την αρνητική συνέυρεση των εξαγριωμένων οπαδών. Παρ' ότι από το αεροδρόμιο πήγαν με την συνοδεία αστυνομικής κλούβας και περιπολικών στο γήπεδο Τούμπας για να επιβιβασθούν στα αυτοκίνητα τους, εκεί δέχτηκαν επίθεση με υλικές ζημίες στα αυτοκίνητα μερικών αλλά και διαπληκτισμούς με χειροδικία σε ορισμένες περιπτώσεις. Το αρνητικό κλίμα είχε ήδη συντελεστεί στο τέλος μιάς βραδιάς από αυτές που γράφονται με μαύρα γράμματα στην ιστορία ενός συλλόγου, όπως ο ΠΑΟΚ.

ZENITH