Skip to main content

Οριακή άνοδος στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιούνται οι συναλλαγές στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εν μέσω ανοδικών τάσεων στις ευρωπαϊκές αγορές.
Σε θετικό κλίμα πραγματοποιούνται οι συναλλαγές στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εν μέσω ανοδικών τάσεων στις ευρωπαϊκές αγορές. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:12 διαμορφώνεται στις 1.526,24 μονάδες, σημειώνοντας οριακή άνοδο της τάξης του 0,08%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 17,64 εκατ. ευρώ, ενώ από τις μετοχές που έχουν τεθεί σε διαπραγμάτευση 49 κινούνται ανοδικά, 17 πτωτικά και 22 παραμένουν σταθερές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,11%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,15%, ενώ ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή πτώση 0,02%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι δείκτες των Χρημ/κών Υπηρεσιών (+1,33%) και των Τροφίμων (+1,14%). Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Ασφαλειών (-1,63%) και των Τηλεπικοινωνιών (-1,54%).

ZENITH