Skip to main content

Οριστικά το Σάββατο το Άρης - Καμπανιακός

Οριστικά αύριο Σάββατο, και όχι την Κυριακή, θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση του Άρη με τον Καμπανιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οριστικά αύριο Σάββατο, και όχι την Κυριακή, θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση του Άρη με τον Καμπανιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της διεξαγωγής του ντέρμπι της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, την αρχικά προγραμματισμένη ημέρα του αγώνα των Κιτρίνων.

Η πλευρά του Άρη επιθυμούσε το ματς να γίνει τη Δευτέρα, αντί για το Σάββατο, προκειμένου προκειμένου να είναι στη Θεσσαλονίκη και να το παρακολουθήσουν από κοντά οι δύο Γερμανοί, Χένες και Φόϊχτ, ωστόσο ο Καμπανιακός δεν συναίνεσαι.

«Από την στιγμή που ο Καμπανιακός δεν συναινεί, δεν υπάρχει για μένα κανένα θέμα. Το ματς θα γίνει το Σάββατο, όπως αρχικώς ορίστηκε, μετά το αίτημα της Αστυνομίας για αποκλεισμό της Κυριακής», δήλωσε στην ιστοσελίδα της συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος.

«Εχω μιλήσει 100 φορές με τους ανθρώπους του Αρη, σέβομαι το αίτημά τους, αλλά εξηγώ πως δεν μπορώ να ορίσω ερασιτεχνικό παιχνίδι ημέρα εργάσιμη και καθημερινή, χωρίς την συναίνεση και των δύο ομάδων. Το θέμα έληξε και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο ν΄ αλλάξει αυτή η απόφαση. Το ματς θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 3 το μεσημέρι», κατέληξε ο ίδιος.

ZENITH