Skip to main content

Οριστική διακοπή στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός! (video)

Είσοδο οπαδών της ΑΕΚ είχαμε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, η οποία οδήγησε στη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ξεκίνησε ως μία εντυπωσιακή γιορτή η οποία διακόπηκε απότομα, μετά το γκολ του Χάρα στο 89’! 
 
Αμέσως μετά την επίτευξη αυτού (που έδινε την πρόκριση στους φιλοξενούμενους) υπήρξε είσοδος μερίδας οπαδών της «Ένωσης» στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι πετούσαν αντικείμενα στους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» που οδηγήθηκαν τρέχοντας στα αποδυτήρια. 
 
 
Αυτή την ώρα ο αγωνιστικό χώρος του γηπέδου είναι άδειος, καθώς και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια, με τον διαιτητή Καλογερόπουλο να είναι κλεισμένος σε αυτά παρέα με τους βοηθούς του. 
 
Οι πιθανότητες να ξεκινήσει και πάλι το ντέρμπι είναι ελάχιστες, με τους 65.000 και πλέον οπαδούς των γηπεδούχων που βρέθηκαν στις κερκίδες να αποχωρούν. Αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι το σημείο του γκολ του Χάρα δεν είχε σημειωθεί το παραμικρό από αυτούς, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.
 
 
Όπως έγινε γνωστό ο διαιτητή της αναμέτρησης αποφάσισε την οριστική διακοπή του ντέρμπι για είσοδο οπαδών, ρίψη φωτοβολίδων και τραυματισμό αστυνομικού. Έτσι, ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η ΑΕΚ ενδέχεται να τιμωρηθεί μέχρι και με -3 βαθμούς.
 
 
 
Δείτε το γκολ του Χάρα
 
 
 
 
Δείτε τις χειρονομίες του προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα
 
 
 
 
Δείτε την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ
 
 
 
Τελευταία ενημέρωση 21:32

ZENITH