Skip to main content

Ουρανοξύστης 40 ορόφων στη Λιβύη

Η Mediterranean Investments Holding θα εισφέρει 26 εκατ. ευρώ ως συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της μικτής επιχείρησης Medina Tower Ltd.
Η Mediterranean Investments Holding (MIH), στην οποία συμμετέχει κατά 50% ο όμιλος Corinthia έχει υπογράψει συμφωνία με τη Λιβυκή Εταιρεία Ανάπτυξης Ακινήτων (Economic Development Real Estate Company) για την κατασκευή ουρανοξύστη 40 ορόφων στην παραλία της Τρίπολης. Το κτίσμα θα ονομάζεται Medina Tower και πρόκειται να κατασκευαστεί σε έκταση 12.500 τ.μ. δίπλα σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές μεγάλης αξίας.

Το Medina Tower θα καταλαμβάνει έκταση 180.000 τ.μ. θα διαθέτει τετραώροφο υπόγειο parking, 336 διαμερίσματα προς πώληση, 26.000 τ.μ. χώρους γραφείων προς ενοικίαση, 22.000 τ.μ. για εμπορικές δραστηριότητες καθώς και 24.000 τ.μ. υπόγειου πάρκινγκ, χωρητικότητας 850 αυτοκινήτων.

Η Mediterranean Investments Holding θα εισφέρει 26 εκατ. ευρώ ως συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της μικτής επιχείρησης Medina Tower Ltd στην οποία θα ανήκει η γη που θα χρησιμοποιηθεί για το εν λόγω έργο.

Η Mediterranean Investments Holding είναι μικτή επιχείρηση του ομίλου Corinthia και της National Real Estate Company του Κουβέιτ.

Αυτή τη στιγμή κατασκευάζονται στην Τρίπολη αρκετοί ουρανοξύστες (ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα κα) τα οποία σταδιακά  αλλάζουν την εικόνα της πόλης.

ZENITH