Skip to main content

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Οπλίζουν τις στρατιές των οργανωμένων τους με μίσος

Τη δική της απάντηση στον Δημήτρη Μελισσανίδη έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Για άναρθρες κραυγές που «οπλίζουν τις στρατιές των οργανωμένων τους με μίσος ώστε να απαξιώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο» έκανε λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός, απαντώντας παράλληλα στην τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά τη διακοπή του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 
 
Νωρίτερα οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν πως ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης» κατέβηκε στα αποδυτήρια και παρακαλούσε τον διαιτητή Καλογερόπουλονα βγει και να λήξει τον αγώνα για ν' αποφύγει τη διακοπή-τιμωρία η ομάδα. 
 
«Στις δηλώσεις του ο Μελισσανίδης είπε για τον Ζωγράφο, εκτός από όλους τους άλλους. Μάλλον, θα του... ξέφυγε. Άραγε ως τι κατέβηκε στα αποδυτήρια, ως ευεργέτης;» ανέφεραν οι πρωταθλητές Ελλάδας.
 
Αναλυτικά η επίσημη θέση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:
 
«Εμείς επενδύουμε εκατομμύρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο ώστε κάθε Τετάρτη να βλέπει η Ελλάδα τον Ολύμπιακό μας στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, να έχουμε μια ομάδα Champions Legaue! 
 
Κάποιοι άλλοι λόγω καθολικής ανυπαρξίας προσπαθούν, βγάζοντας άναρθρες κραυγές σε κάθε ευκαιρία να οπλίσουν τις στρατιές των οργανωμένων τους με μίσος ώστε να απαξιώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο... 
 
Σήμερα πάλι δεν τελείωσε ο αγώνας... Ήρθε η ώρα η πολιτεία να πράξει αυτά που έχει υποσχεθεί περί της βίας και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά».

ZENITH