Skip to main content

«Παγώνει» του Ρατς, προβληματισμένοι Νομπόα - Κόστα

Αρκετά πίσω έχει μείνει το ζήτημα ανανέωσης της συνεργασίας του Ραζβάν Ρατς με τον ΠΑΟΚ. Προβληματισμός για Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα μετά την παραίτηση Βρύζα.
Αρκετά πίσω έχει μείνει το ζήτημα ανανέωσης της συνεργασίας του Ραζβάν Ρατς με τον ΠΑΟΚ, λόγω των τελευταίων εξελίξεων στο σύλλογο.
 
Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ζήση Βρύζα, για νέο συμβόλαιο συνεργασίας, όμως ο παίκτης φέρεται προβληματισμένος με την πρόσφατη παραίτηση του Έλληνα τεχνικού διευθυντή.
 
Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ φέρονται αποφασισμένοι να αναβάλουν προς το παρόν τις επαφές για τις επεκτάσεις των συμβολαίων, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στα διοικητικά και παράλληλα να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας.
 
Προβληματισμός για Νομπόα, Κόστα
 
Από εκεί και πέρα, προβληματισμένοι εμφανίζονται και οι Ρικάρντο Κόστα και Κριστιάν Νομπόα. Οι δυο παίκτες είχαν επαφές με τον Βρύζα, πριν αποφασίσουν να φορέσουν τη φανέλα του Δικεφάλου και ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος στον οποίο πίστεψαν για να μετακομίσουν στη Θεσσαλονίκη.

ZENITH