Skip to main content

Παίρνει αποφάσεις σήμερα ο Σαββίδης

Σημαντικές αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ αναμένεται σήμερα να λάβει ο μεγαλομέτοχός του, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ζήτησε να συνομιλήσει με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ, αλλά και τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Σημαντικές αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ αναμένεται να λάβει σήμερα ο μεγαλομέτοχός του, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ζήτησε να συνομιλήσει με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ, αλλά και τον Άγγελο Αναστασιάδη, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη, τονίζοντας πως θέλει να εντοπιστούν οι λόγοι της καθίζησης και να μπει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο.

Το τι ακριβώς θα σηματοδοτήσει η σημερινή σύσκεψη ακόμη δεν μπορεί να το προσδιορίσει κανείς, πάντως όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Τη «γραμμή» για την επόμενη ημέρα θα τη δώσει ο ομογενής επιχειρηματίας, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο, τελικά, να μην πάρει κάποια απόφαση εν θερμώ, τακτική που είχε προτιμήσει και μετά τη ντροπιαστική ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, όταν ο τεχνικός της ομάδας είχε θέσει την παραίτησή του στους ανθρώπους του Δικεφάλου.
 

ZENITH