Skip to main content

Πακιστάν: Τρεις νεκροί από έκρηξη στα γραφεία του ΟΗΕ

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκε από την έκρηξη που σημειώθηκε πριν από λίγο στα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στο Ισλαμαμπάντ και τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Τρεις νεκροί -- εκ των οποίων ο ένας ξένος -- και τέσσερις τραυματίεςείναι ο απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε γραφείο τουΠαγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (WFP) στηνπακιστανική πρωτεύουσα, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου των Ηνωμένων Εθνών, η έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στα γραφεία του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος του ΟΗΕ (WFP) στην πακιστανική πρωτεύουσα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων.

Μεταξύ των νεκρών συγκαταλέγεται ένας ξένος και μία Πακιστανή, είπε οΓουασίμ Καγουαγιά, γιατρός και εκπρόσωπος του Πακιστανικού ΙνστιτούτουΙατρικών Επιστημών, του μεγαλύτερου δημόσιου νοσοκομείου στοΙσλαμαμπάντ.

«Ένας ξένος σκοτώθηκε και τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, όλοι τους σοβαρά», είπε ο Γουασίμ Καουάγια, γιατρός και εκπρόσωπος του Πακιστανικού Ινστιτούτου Ιατρικών Επιστημών, του μεγαλύτερου δημόσιου νοσοκομείου στο Ισλαμαμπάντ.

«Μεταφέραμε έξι τραυματίες στο νοσοκομείο και δύο από αυτούςκατέληξαν», είπε στους δημοσιογράφους ο Μπανί Αμίν, ανώτατοςαξιωματικός της αστυνομίας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η έκρηξη προφανώς προκλήθηκε από βόμβα.









  










ZENITH