Skip to main content

Πακιστανός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ομοεθνείς του

Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ένας 33χρονος Πακιστανός με τραύματα από μαχαίρια. Τον άνδρα τραυμάτισαν δύο ομοεθνείς του παράνομοι μετανάστες.
 Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ένας 33χρονος Πακιστανός με τραύματα από μαχαίρια, τα οποία όμως δεν ήταν σοβαρά και αποχώρησε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 
 
Ο τραυματίας, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, δέχθηκε επίθεση από  δυο ομοεθνείς του ηλικίας 23 και 24 χρόνων, που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Χαλκίδας και, αφού τον τραυμάτισαν με μαχαίρια για άγνωστη ακόμη αιτία, το έβαλαν στα πόδια. Λίγη ώρα αργότερα, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους δυο αλλοδαπούς στην ευρύτερη περιοχή και τους συνέλαβαν.
 
Οι δυο συλληφθέντες βρίσκονται παράνομα στη χώρα και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών, ενώ ο 23χρονος κατηγορείται και για ναρκωτικά, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
 

ZENITH