Skip to main content

Παναγιωτόπουλος: Συσπείρωση γύρω από τον Σαμαρά

«Όλοι οι νεοδημοκράτες είναι συσπειρωμένοι γύρω από τον αρχηγό Αντώνη Σαμαρά», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε ότι η «επιτυχής έκβαση και η ολοκλήρωση των εργασιών έδειξε ότι όλοι οι νεοδημοκράτες είναι συσπειρωμένοι γύρω από τον αρχηγό Αντώνη Σαμαρά». Ανέφερε ότι η ΝΔ, υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, ανανεώνεται, ανασυγκροτείται και είναι έτοιμη «να υποδείξει διεξόδους στα αδιέξοδα, που έχει δημιουργήσει στον τόπο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Παναγιωτόπους ανακοίνωσε, επίσης, ότι την Παρασκευή, 2 Ιουλίου, στις 11.00 θα συνεδριάσει για πρώτη φορά, μετά το συνέδριο, η Πολιτική Επιτροπή με εισήγηση του Αντώνη Σαμαρά και με αντικείμενο την εκλογή γραμματέα και μελών εκτελεστικής επιτροπής. Πρόσθεσε ότι υποψηφιότητα μπορεί να θέσει όποιος το επιθυμεί έως μεθαύριο, Τετάρτη, στις 20.00, και υπεύθυνος είναι ο ειδικός γραμματέας της πολιτικής επιτροπής, Στάθης Τριάντης.

Για Ασφαλιστικό

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει επί της αρχής το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και θα στηρίξει ορισμένα άρθρα, που θεωρεί ότι κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Επιπλέον, τόνισε πως «η κυβέρνηση υποβάλλει σε αιματηρές θυσίες τον λαό, οι οποίες όμως δεν δημιουργούν βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα» και υποστήριξε πως «πρόκειται για θυσίες χωρίς αντίκρισμα».

Για θέματα Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλος, δήλωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την αιματηρή βομβιστική επίθεση της περασμένης Πέμπτης, καλεί όλα τα κόμματα και τους φορείς να συμμετάσχουν σε δημόσιο διάλογο για να αξιολογηθούν τα μέτρα ασφαλείας στον τόπο και να γίνουν αλλαγές, εκεί που χρειάζεται. «Η ΝΔ θα κάνει αυστηρή κριτική εκεί, που χρειάζεται, και θα στηρίξει την πολιτική της κυβέρνησης, όταν θα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση», ανέφερε.

Για κινητοποιήσεις στα λιμάνια

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις και στις καταλήψεις του λιμανιού Πειραιά, που έχουν αναγγελθεί, δήλωσε ότι το κόμμα του καταδικάζει με έντονο τρόπο τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και ενέργειες. Η απεργία, είπε, είναι σεβαστή και κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα, αλλά «δε μπορεί να γίνουν αποδεκτοί οι αποκλεισμοί και οι καταλήψεις».

«Ως χώρα, δεν μπορεί να αυτοκτονήσουμε αυτό το δύσκολο και κρίσιμο καλοκαίρι», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως «κάτι τέτοιο δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους».

ZENITH