Skip to main content

Παναγοπούλου: Eλάτε σε μια βραδιά χωρίς συνθήματα, μόνον με ευχές

Η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με «Το Ποτάμι» καλεί φίλες και φίλους της στην εκδήλωση που θα γίνει σήμερα στις 6.30 μμ στο Λευκό Πύργο.

Πρόσκληση προς όλους, φίλες και φίλους απευθύνει η Γιάννα Παναγοπούλου για «Μια ευχή για την Ελλάδα… Η Θεσσαλονίκη ψηλά» στην εκδήλωση που θα γίνει σήμερα στις 6.30 μμ στο Λευκό Πύργο.

Η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με «Το Ποτάμι» και πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου στην πρόσκληση που απευθύνει τονίζει: «Ελάτε να κάνουμε όλοι μαζί μία ευχή, αυτές οι εκλογές να βοηθήσουν την Ελλάδα, την πόλη μας και τους συμπολίτες μας να “ανέβουν” σε ένα καλύτερο επίπεδο ζωής από το σημερινό. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα αφήσουμε ο καθένας μας το φωτεινό μπαλονάκι της ευχής του να ανέβει στον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Μία συμβολική κίνηση που θα μας κάνει να σηκώσουμε το βλέμμα μας ψηλά, με αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Βραδιά χωρίς συνθήματα. Μόνον ευχές!».

Στην πρόσκληση επισημαίνεται με αστερίσκο πως τα φωτεινά ιπτάμενα μπαλόνια είναι φιλικά προς το περιβάλλον (βιοδιασπώμενα).

Image
Παναγοπούλου: Eλάτε σε μια βραδιά χωρίς συνθήματα, μόνον με ευχές

ZENITH