Skip to main content

Παναγοπούλου: Η Δημοκρατία δεν χαρίζεται, μας χρειάζεται

«Οι 17 νέοι εκπρόσωποι του Κινήματος μας, τους οποίους ανέδειξαν οι πολίτες σε όλη την επικράτεια αναλαμβάνουν μια νέα πολυεπίπεδη ευθύνη» αναφέρει σε ανακοίνωση της η κ. Παναγοπούλου.

«“Το Ποτάμι” αναδείχθηκε τρίτη δημοκρατική δύναμη στη νέα μας Βουλή. Οι 17 νέοι εκπρόσωποι του Κινήματος μας, τους οποίους ανέδειξαν οι πολίτες σε όλη την επικράτεια αναλαμβάνουν μια νέα πολυεπίπεδη ευθύνη, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα» δήλωσε η υποψήφια με το Ποτάμι στην Α' Θεσσαλονίκης Γιάννα Παναγοπούλου.

«Τους συγχαίρω όλους. Συγχαίρω επίσης κι όλους τους συνυποψηφίους μου για το δύσκολο και απαιτητικό αγώνα που έδωσαν»αναφέρεται σε ανακοίνωση.

«Οφείλω ως υποψήφια βουλευτής στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες συμπολίτες μας που εμπιστεύτηκαν ''Το Ποτάμι'' στα 816 εκλογικά μας τμήματα, όλους αυτούς που με επέλεξαν και με ψήφισαν, τους εθελοντές, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου και φυσικά, τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που καταφέρανε να μεταδώσουν τα μηνύματα του φρέσκου, του ρεαλιστικού λόγου που κομίζει ''Το Ποτάμι'' στη σύγχρονη πολιτική μας ιστορία» σημείωσε.

Τέλος η κ. Παναγοπούλου τόνισε πως «η Δημοκρατία δεν χαρίζεται, μας χρειάζεται όλους. Συνεχώς…»

ZENITH