Skip to main content

Παναγοπούλου: Κοντά στην αυτοδιοίκηση, κοντά στους πολίτες

Η υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι στην Α' Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο και πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ, Λάζαρο Κυρίζογλου.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται τη στήριξη όλων μας έμπρακτα με ενέργειες, αποφάσεις και ουσιαστικό διάλογο γιατί αφορά την καθημερινότητα των πολιτών», δήλωσε το μεσημέρι από τους Αμπελόκηπους η Γιάννα Παναγοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ Λάζαρο Κυρίζογλου και να συζητήσουν θέματα που αφορούν την περιοχή, αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση γενικότερα. Όπως είπε η κ. Παναγοπούλου «είχα τη δυνατότητα σήμερα στη συνάντησή μου με το φίλο Δήμαρχο και φυσικά εξαίρετο συνάδελφό μου στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης κ. Κυρίζογλου, τις θέσεις του “Ποταμιού” για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εμείς στο “Ποτάμι” πιστεύουμε πως η αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει αρμοδιότητες, αλλά και πόρους, προκειμένου να μπορεί να ανταποκρίνεται σε αυτές.  Ο εξορθολογισμένος φόρος των ακινήτων πρέπει και να καθορίζεται αλλά και να εισπράττεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού ουσιαστικά αυτή θα είναι και η βασική πηγή χρηματοδότησής της». Επίσης, η υπ. βουλευτής καταλήγοντας υπογράμμισε πως «εμείς, “Το Ποτάμι”, φέρνοντας στο πολιτικό σκηνικό το αληθινό και το άφθαρτο λέμε απλά και καθαρά το αυτονόητο: κοντά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κοντά στους πολίτες».

Ο Δήμαρχος ευχαριστώντας την κ. Παναγοπούλου για το ενδιαφέρον της τόσο για τα ζητήματα των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης, όσο και της Αυτοδιοίκησης εν γένει, της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές της Κυριακής και καλή συνέχεια στην προσπάθεια.

Η υπ. βουλευτής, στη συνέχεια, σε σύντομη περιοδεία της στην περιοχή επισκέφτηκε καταστήματα και καφέ, ενώ συνομίλησε με κατοίκους και περαστικούς ενημερώνοντας τους για τις θέσεις του «Ποταμιού».

ZENITH