Skip to main content

Παναγοπούλου: Μόνον ευχές για τη «Θεσσαλονίκη ψηλά»

Φωτεινά μπαλόνια αφέθηκαν μπροστά από το Λευκό Πύργο, μετά το κάλεσμα της υποψήφιας βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης με Το Ποτάμι Γιάννας Παναγοπούλου στην εκδήλωση «Μια ευχή για την Ελλάδα… Η Θεσσαλονίκη ψηλ

Περισσότερα από 400 φωτεινά μπαλόνια αφέθηκαν χτες το βράδυ μπροστά από το Λευκό Πύργο.

Στο κάλεσμα της η υποψήφιας βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης με «Το Ποτάμι» και πρώην ντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννας Παναγοπούλου ανταποκρίθηκαν πολλοί Θεσσαλονικείς για μια βραδιά χωρίς συνθήματα και μόνο ευχές. Η εκδήλωση που έφερε τον τίτλο: «Μια ευχή για την Ελλάδα… Η Θεσσαλονίκη ψηλά» χαρακτηρίστηκε από όλους ως διαφορετική, εντυπωσιακή και ανθρώπινη σε μια προεκλογική διαδικασία-εξπρές, που ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες.

«Σκέφτηκα να διοργανώσω κάτι διαφορετικό μετά από ένα κατοστάρι εκλογικό. Δύο 24ωρα πριν από τις εκλογές να βρεθούμε με κάποιο διαφορετικό τρόπο, να δώσουμε ένα μήνυμα θετικό. Μόνο ευχές όπως είπαμε για την Ελλάδα. Όχι συνθήματα…», είπε η Γιάννα Παναγοπούλου, δίνοντας το σινιάλο για να αφήσουν τα φωτεινά μπαλόνια οι παρευρισκόμενοι.

Αφού έλαβε το τελικό «ΟΚ» από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με «Το Ποτάμι» και πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου άφησε την ευχή της στις 7.28 μ.μ. Στα επόμενα λεπτά ο ουρανός φωτίστηκε από τα μπαλόνια γεμάτα ευχές και φως.

Η Γιάννα Παναγοπούλου συζήτησε με φίλους, συναδέλφους της, περαστικούς, στελέχη του «Ποταμιού», εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανάμεσα τους η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα, ο Αντιδήμαρχος Κινητοποίησης των Πολιτών, Νεολαίας και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης Λευτέρης Κιοσέογλου. Ευχάριστη έκπληξη ήταν και η παρουσία συνυποψηφίων της με «Το Ποτάμι» από την Α΄και τη Β’ εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.


Τα φωτεινά ιπτάμενα μπαλόνια ήταν φιλικά προς το περιβάλλον (βιοδιασπώμενα) και ευγενική χορηγία της εταιρείας «Μπαμ» του κ. Στέλιου Νένδου.

Business Story
Off

ZENITH